create a web page for free

WEBDESIGN

Van ontwerp naar mobile-aangepaste-website

Ons aanbod

Een complete website met een helder ontwerp 
die u later zelf kan aanpassen en onderhouden

       € 299

WordPress Website


Wij bouwen in 1 dag uw website

  • Met een thema op basis van uw logo en huisstyle.
  • 5 pagina's met tekst en foto's.
  • Een opleiding om zelf uw website te onderhouden en uit te breiden.
  • Installatie op onze server, met uw domeinnaam.

         € 25

Webhosting


Webhosting speciaal voor WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop. Op een snelle server in Nederland.

             € 1

.be Domeinnaam


Alles begint met een goed gekozen naam, zij het uw bedrijfsnaam of een produkt of service. Heeft u reeds een domeinnaam dan kan u deze naar ons verhuizen.

Mobirise

Webdesign

Bij het opstarten van een bedrijf heb je niet alleen een facebook-pagina nodig (die je na de 30 dagen Facebook Chalenge van Gerit Vromant zelf kan maken), maar ook een degelijke eigen website onder eigen domeinnaam.
Voor zij die pas starten, of een nieuw produkt of dienst uitbrengen en aldus een nieuwe website nodig hebben, bouwen we voor slechts €299 een nieuwe website.
Wat houd dat in?
Wij maken voor u een responsive website die zich automatisch aanpast aan elk toestel (smartphone, tablet, laptop, desktop)
U kan kiezen uit een website gemaakt met puur HTML, of met een CMS (=Inhouds Beheer Systeem) zoals Drupal, Wordpress en Joomla.
Wij maken dan het ontwerp (maximum 3 versies) volgens uw firma-kleuren, met uw logo, uw foto's. U levert ons per email alle nodige elementen aan om op uw website te plaatsen.
U kiest waar uw navigatie-knoppen moeten komen: boven, links of rechts of onderaan de website. U zegt mij welke uw lievelings kleuren zijn.
Wij maken dan een banner voor bovenaan uw website, stel een kleurenpallet samen, maak de menus aan, kies duidelijk leesbare fonts.
Dankzij de CMS, kan u achteraf gemakelijk zelf tekst en foto's toevoegen
Indien nodig kan u vandaag al voor 10 € een dot be, eu, com domeinnaam kopen. Verden heeft u nog webhosting nodig, (dat is webruimte op een internet server), dan kan vanaf €24 per jaar. De beste webhosting aan de beste prijs naar keuze op onze servers in Nederland of in de VS. Wij installeren dan ook het gekozen CMS-programma en uw website op deze server.

Mobirise

Webshop

Vandaag word er meer en meer online gekocht. Klanten zoeken produkten en diensten online, vergelijken prijzen en kwaliteit, en kopen online. Belgie loopt nog altijd wat achter bij online verkoop, maar de meeste klanten gebruiken het internet om hun koop voor te bereiden, de prijzen en de kwaliteit te vergelijken. Met deze kennis gaan ze dan naar de winkel om hun aankoop te doen, voor een goede service in de winkel zijn ze dan ook bereid iets meer te betalen. Maar in de nabije toekomst, als men meer vertrouwen in het internet krijgt en de prijzen van de verzendingen en de post zakken, zal men ook bereid zijn om alles thuis te laten bezorgen.
Daarom is het van belang om nu te starten met een online shop, al was het maar om uw catalogus op internet te hebben en u voor te bereiden voor de nabije toekomst. Wij maken webshops met Prestashop, een zeer goed en gratis programma. Voor Joomla kunnen we VirtuMart integreren in uw website. Voor Drupal is er Drupal Commerce en voor Wordpress is er WooCommerce

Mobirise

Sociale Media

Om goed te scoren op het internet is het ook belangrijk aanwezig te zijn op de sociale media zoals facebook, google+, twitter, pintrest, youtube, linkedin, tumblr, yelp, Instagram, Behance, en verder: Vimeo, foursquare, Medium, Snapchat, Reddit...

58% Facebook
23% Linkedin
22% Pinterest
21% Instagram 
19% Twitter




SEO 

Een website op zich alleen is niet voldoende, Hij moet ook gevonden worden. Daarom maken we een analyse met Google Analytics en zorgen er voor dat uw website goed scoort als men naar uw bedrijf, producten of diensten zoekt. Elke pagina krijgt de juiste meta tags en omschrijving mee die zal worden weergegeven in Google

Mobirise

Illustraties

Om iets duidelijker te vertellen, moeten we er soms, letterlijke, een tekeningetje bij maken... 

Mobirise

Foto en video

Beeld materiaal is voor ons zeer belangrijk. Foto's van produkten, video's van uw bedrijf...

Mobirise

Tekstschrijven

Een aangrijpend verhaal voor je website, een omschrijving van je produkten, jouw dagelijkse blog...

Adres

Meersstraat, 6
9000 Gent

Contacten

Email: info@lenoren.be                    
Telefoon +32 (0) 489 450 000

Titel van artikel met effen achtergrond

Creëer je volgende webproject met een helder ontwerp en verfijnde codemogelijkheden